Industria agricola se afla intr-un continuu proces de transformare si adaptare pentru a raspunde cerintelor crescande ale populatiei globale. Compania Rosilo a demonstrat inca o data ca inovatia, angajamentul si automatizarea pot aduce schimbari semnificative in acest domeniu. Cu un efort concentrat si o abordare meticuloasa, Rosilo a reusit sa finalizeze in doar trei luni un sistem de depozitare a cerealelor de 20.000 de tone, stabilind un nou standard in eficienta depozitarii.

Componentele Sistemului

Silozurile de 5.000 de Tone

Nucleul sistemului este reprezentat de cele patru silozuri de 5.000 de tone fiecare. Acestea au fost proiectate si construite cu tehnologii de ultima generatie, asigurand un mediu optim pentru depozitarea cerealelor. Fiecare siloz este echipat cu sisteme avansate de control al temperaturii si umiditatii, asigurand pastrarea calitatii cerealelor pe termen lung.

Sistemul de Transport de 150 Tone/ora

Un element cheie al sistemului Rosilo este capacitatea sa de a manipula o cantitate impresionanta de cereale intr-un interval de timp scurt. Sistemul de transport cu o capacitate de 150 de tone pe ora asigura un flux eficient de cereale intre diferitele etape ale procesului de depozitare.

Uscatorul de Cereale si Curatitorul de Cereale

Pentru a garanta calitatea superioara a cerealelor depozitate, Rosilo a implementat un uscator de ultima generatie si un curatitor de cereale. Aceste echipamente sunt esentiale pentru eliminarea impuritatilor si pentru a asigura ca cerealele depozitate indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Siloz Tampon si Siloz de Descarcare la Camion

Pentru a facilita procesul de incarcare si descarcare, Rosilo a inclus un siloz tampon care actioneaza ca un intermediar intre silozurile principale si vehiculele de transport. De asemenea, un siloz de descarcare la camion a fost integrat in sistem pentru a asigura o expediere rapida si eficienta a cerealelor.

Automatizare Avansata si Montaj Electric

O alta realizare impresionanta a companiei Rosilo este integrarea unei automatizari avansate in intregul sistem. De la monitorizarea temperaturii si umiditatii pana la gestionarea fluxului de cereale, totul este supravegheat si controlat de sisteme informatizate, asigurand eficienta maxima si eliminand erorile umane. Mai mult decat atat, montajul mecanic si electric a fost realizat cu precizie si expertiza, garantand functionalitatea optima a intregului sistem.

silozuri de cereale

silozuri de cereale

Eficienta in Proiectare si Implementare

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui proiect este viteza cu care a fost finalizat. In ciuda complexitatii sistemului, Rosilo a reusit sa puna in functiune intregul sistem in doar trei luni. Acest lucru demonstreaza nu doar angajamentul companiei fata de inovatie, ci si capacitatile lor impresionante de gestionare a proiectelor.

Beneficiile Sistemului Rosilo

Implementarea acestui sistem de depozitare cereale de 20.000 de tone aduce cu sine o serie de beneficii semnificative:

Eficienta Operationala: Capacitatea ridicata de manipulare a cerealelor si automatizarea proceselor reduc semnificativ timpul necesar pentru manipularea cerealelor.

Conservarea Calitatii: Sistemele avansate de control al temperaturii si umiditatii asigura pastrarea calitatii cerealelor pe termen lung.

Economii Substantiale: Proiectarea si implementarea rapida a sistemului conduc la economii semnificative de timp si resurse.

Solutii Personalizate: Rosilo ofera solutii adaptate nevoilor specifice ale clientilor, asigurand ca fiecare aspect al sistemului indeplineste cerintele individuale.

silozuri cereale

silozuri cereale

Concluzie

Compania Rosilo a demonstrat inca o data ca inovatia, angajamentul, automatizarea si montajul mecanic si electric pot revolutiona modul in care industria agricola abordeaza depozitarea cerealelor. Sistemul lor de depozitare de 20.000 de tone, finalizat in doar trei luni, reprezinta un exemplu de excelenta in proiectarea si implementarea infrastructurii agricole. Prin eficienta, inovatie si automatizare avansata, Rosilo continua sa se pozitioneze in fruntea industriei, oferind solutii de top pentru depozitarea cerealelor.

silozuri cereale

silozuri cereale